Minőségi szerszámgyártás garanciája!

SzolgáltatásainkKapcsolat

01

Mivel foglalkozunk?

Nyomásos öntőszerszámok, műanyag fröccsöntő szerszámok, precíziós öntéshez, viasz öntőszerszámok, lemezalakító szerszámok terjes körű gyártásával foglalkozunk. Tervezéstől a gyártásig.

02

Célunk

Megfelelni a piac kihívásainak, és mindig a legmodernebb technológiákat alkalmazva, állítunk elő minőségi szerszámokat.

Rólunk

Cégünk története

1989 ben indult a cég egy kis garázsban néhány használt forgácsoló géppel. A folyamatos fejlesztés és az emberek odaadó munkájának hála, mára már egy modern több mint 1000 négyzetméteres csarnokban, korszerű gépparkkal rendelkezünk.

Szerszámok tervezése

A megrendelőktől kapott mintadarab 2D vagy 3D-s modell alapján végezzük a szerszámok tervezését, piacvezető szoftverek segítségével. 

Szerszámok gyártása

Nyomásos öntőszerszámok, műanyag fröccsöntő szerszámok, precíziós öntéshez, viasz öntőszerszámok, lemezalakító szerszámok terjes körű gyártását vállaljuk. Modern gépparkunknak és képzett csapatunknak köszönhetően nagyméretű és bonyolult felépítésű szerszámok kivitelezését is vállaljuk.

Számok

Cégünk eredményei

 

Lelkes dolgozó

Teljesített megrendelés

Modern CNC Marógép

Év tapasztalat

Modern

Mindenben törekszünk a maximumra, modern csarnokunkban kellemes munkakörnyezetben dolgoznak munkatársaink, és nyújtják minden nap a maximumot.

Modern géppark

Mindig igyekszünk követni a technológiai fejlődést, jelenleg rendelkezünk x CNC marógéppel, amiből a….

Minőségi termékek

Számunkra nagyon fontos a jó viszony a megrendelőkkel. Minden esetben törekszünk a határidők betartására, és a minőségi termékek gyártására. Jó döntés a Naton Kft. Ha gyorsan jó minőségű terméket szeretne.

Cím

2800 Tatabánya Vígadó utca

Elérhetőség

(235) 235-1351
info@diviinvestment.com