Rólunk

Cégtörténet

A Natont 1993-ban alapítottuk, akkor még egy kis garázsban néhány forgácsológéppel indítottuk el a vállalkozást. A kitartó munkának és a folyamatos fejlesztéseknek hála, mára már egy több mint ezer négyzetméteres csarnokban, a legmodernebb gépekkel tudjuk kiszolgálni a megrendelőink igényeit. Mára már 21 munkatárs végzi a gyártást, tervezést és a modellezést. Mindig hittünk benne, hogy egy cég csak biztos alapokon és minőségi termékekkel működhet hosszútávon, így a fő értékeinket is ez alapján alakítottuk ki.

Honnan indultunk?

„Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.” Napoleon Hill

Naton Kft jelenleg

Jelenleg már 21 főt foglalkoztat a cég, akik egy több mint 1000 négyzetméteres csarnokban a legmodernebb gépek segítségével teljesítik az igény szerinti rendeléseket.

Befejezett szerszám

év tapasztalat

Modern gép

Vezetők

Marton Géza

1989 ben akkor még Nagy István kollégámmal, álmodtunk egy nagyot, és megalapítottuk Naton Bt-t. Világ életemben ez a cég jelentette az életemet. Büszke vagyok a kitartó csapatunk teljesítményére, hogy a rengeteg munka és fejlesztés árán el tudtuk érni, hogy mára egy dinamikusan fejlődő cég tulajdonosa lehetek!  Jelenlegi feladatom a gazdasági-, és termelés irányítási feladatok összehangolása, valamint a stratégiai döntések meghozatala.

Szabó Csaba

2012-ben csatlakoztam, az akkor még Naton Bt-hez. Sokáig egy nagy öntödei cég műszaki és fejlesztési vezetőjeként dolgoztam. Ekkor a nyomásos öntészet minden komplikációjával találkoztam a tervezéstől a végső gyártási nehézségekig, Életem egyik legnagyobb kihívása elé néztem amikor én lettem Géza cégtársa, és első lépésként egy új telephelyen megalapítottuk a Bt. jogutódaként a Naton Kft.-t, és együtt fejlesztettük tovább a vállalatot! Úgy gondolom számos sikert értünk el közösen, amire igazán büszkék vagyunk! Feladatom a tervezés és gyártás koordinálása, az új projektek és fejlesztések közös kidolgozása a megrendelőinkkel, valamint a stratégiai döntések meghozatala.